VOLLEDIG BEGELEIDINGSTRAJECT

Werk samen met andere ondernemers én individueel aan de toekomst!

We gaan groepsgewijs aan de slag in 10 workshops die iedere stap los behandelen. Tussen de workshops door geven we aan de deelnemers online of fysiek individuele begeleiding. Door met ondernemers uit verschillende branches samen te werken verbreden de deelnemers hun perspectief en ontdekken ze meer mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat alle deelnemers actief en systematisch hun bedrijfsvoering toekomstbestendig ontwikkelen.

Ochtendworkshop

Wil je in één ochtend kennis maken met onze 10 stappen methode en hoe die voor jou en jouw bedrijf van waarde kan zijn?

In onze ochtendworkshop raken we alle belangrijke aspecten voor het opzetten van een toekomstbestendig businessplan en krijg je praktische handvatten waarmee je gelijk zelf aan de slag kunt.

Lunchbijeenkomsten

Tijd is geld. Sluit daarom aan bij onze lunchbijeenkomsten! In 10 online sessies van drie kwartier nemen we je mee door de 10 stappen. Ook is er ruimte voor uitwisseling tussen de deelnemende ondernemers. Zo krijg je de handvatten die je nodig hebt om je bedrijf en bedrijfsvoering toekomstbestendig te maken, zonder dat het je veel tijd kost!

Brainstorms

Een belangrijk onderdeel bij onze begeleiding naar toekomstbestendig businessplan is het verkrijgen van huidige informatie en informatie over de toekomstbepalende ontwikkelingen en voor jouw bedrijf invloedrijke gebeurtenissen, kansen, bedreigingen en risico’s. Veel van deze informatie is een stuk dichterbij dan je denkt en is ook vaak makkelijk te verkrijgen.

Brainstormen is een goede methode om waardevolle informatie , bronnen en adviezen op te halen. Desgewenst kunnen wij je helpen om brainstormsessies te organiseren en uit te voeren. Met de brainstorm brengen we de in overleg met jouw als opdrachtgever deelnemers van binnen en buiten jouw bedrijf bij elkaar om zo de (nog) onbekende informatie op te halen, bij elkaar te brengen en bruikbaar te maken bij het richting geven van de toekomst van jouw bedrijf.

3 fasen Traject

Met ons 10-stappenplan werk je toe naar een toekomstbestendig businessplan. De 10-stappen zijn onderverdeeld in 3 fasen: de verkenningsfase, de scenariofase en de uitvoeringsfase.

Ons 3-fasen aanbod bestaat uit een vorm van begeleiding waarbij we in drie maanden drie keer een dagdeel bij elkaar komen. Aan het eind van dit traject heb je grondige kennis van de drie fasen en de onderliggende 10-stappen en kun je die toepassen bij de ontwikkeling van jouw toekomstbestendige businessplan.

Welke workshopmogelijkheden sluiten het best aan bij jouw behoeften?

Neem contact met ons op over jouw workshopmogelijkheden

Je kunt ons ook via social media bereiken