Over ons

TBO-Adviseurs is opgericht door André de Groot en Boris de Groot. Vanuit hun gezamenlijke liefde voor ondernemerschap in het midden- en kleinbedrijf en speciaal de belang voor ondernemers om steeds weer de waan van de dag te verbinden met de beste kansen op de langere termijn van de beste voor de langere termijn maakten zij het hun missie om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf daarin zo praktisch mogelijk te begeleiden.

André de Groot

Senior Adviseur

Met 40 jaar werkervaring zit André nog lang niet stil! Hij heeft een veelzijdige ervaring als adviseur voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en als programmamanager van onder andere (sociaal-)economische stimuleringsprogramma’s bij de gemeente Rotterdam. André heeft een brede blik en kan goed naar alle onderdelen van de bedrijfsvoering kijken en daar met ondernemers over sparren. Doorgronden is het motto. André lardeert zijn aanpak graag met wat humor en relativering.

Boris de Groot

Adviseur

Boris staat bekend om zijn enthousiasme en het optimisme waarmee hij iedere klus begint. Hij heeft een achtergrond in Sociale Geografie en Planologie die hij graag verbindt met de betekenis daarvan voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Boris houdt van brainstormen, maar hij is ook degene die uiteindelijk alle ideeën bij elkaar brengt om met de opbrengst daarvan verder te kunnen.