Individuele begeleiding

FutureFit Diagnose

Je hebt de FutureFit check gedaan en wilt met ons sparren over de uitkomsten daarvan. We nemen graag met jou de uitkomsten en de betekenis daarvan voor de toekomst van jouw bedrijf door. We adviseren je graag over de vervolgstappen die je kunt nemen.

Toekomstcoaching

Je wilt je bedrijf en bedrijfsvoering toekomstbestendig maken? En je wilt je bij de stapsgewijze invoering daarvan laten begeleiden? Dat kan! Wij kunnen je als toekomstcoach adviseren en begeleiden. Wij bespreken graag onze mogelijkheden. Jij bepaalt zelf waaraan je behoefte hebt.

Groepsbegeleiding

WORKSHOPS

Creëer samen een toekomstige mindset!

Het opzetten van een toekomstbestendig businessplan doe je er niet zo even tussendoor. Dat vraagt aandacht en tijd. Maar het belang om die aandacht en tijd daaraan te geven is groot. Het gaat immers over het richting geven van de toekomst van jouw bedrijf en zo als ondernemer succesvol te kunnen blijven. Wat wij je vooral willen aanreiken is een stappenplan waarmee je heel concreet voor jezelf een toekomstgerichte mindset aanleert en je de ingrediënten die je daarvoor nodig hebt leert kennen. Wij bieden je die ingrediënten graag op een zo praktisch mogelijk aan. We hebben daarvoor een groot aantal mogelijkheden variërend van een workshop van een dagdeel tot een programma van 10 dagen met een looptijd van meerdere maanden.

Onze workshops van een dagdeel zijn ideaal als je een (onderdeel van een) programma zoekt voor grote groepen (bijv. ondernemersverenigingen) en hen wilt enthousiasmeren om met onze praktische benadering over toekomstbestendig ondernemen om als ondernemer blijvend succesvol te zijn.

Weten welk programma bij jouw past? Neem contact met ons op!

Je kan ons ook via social media bereiken